Woodborne Design - Residential Design
 
   
 
Rouse Residence

The Rouse residence was a delightful and rewarding project that transformed a 1950ís Swiss chalet style home into a contemporary, highly functional resort home. With a view of the golf course and distant mountains, the new covered porch and its fireplace, has become the most popular area in the home. Built on a steep slope with the septic system just below the house, a lot of the addition was cantilevered six feet beyond the original walls. A new master suite on the main level completed the renovated floor space and created a very functional living environment for entertaining and relaxing in the North Carolina High Country.
 
Please click on the thumbnails below to view full size images:

BEFORE

AFTER

BEFORE

AFTER
 


<back